huidziekten

contactallergie

spataders

PUVA/UVB therapie

fotodynamische therapie

ontharingslaser

vasculaire laser

rejuvenatie huidverjonging


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod

Rimpels en huidveroudering.

EEN ANTWOORD OP AL UW VRAGEN

  • Hoe krijg ik rimpels?

Onder invloed van het verouderingsproces duikt de ene na de andere rimpel op. Sommige vormen een blijvende herinnering aan de vrolijke of droeve momenten uit ons leven. Andere zijn genetisch bepaald of het resultaat van onze gelaatsuitdrukkingen, van onze levensstijl of van externe factoren.
’Technisch’ gezien ontstaan rimpels na een verlaging en vertraging van de collageen- en hyaluronzuuraanmaak … een normaal fenomeen, dat van nature uit gepaard gaat met het verouderingsproces. Collageen is een proteïne die de elasticiteit van de huid beïnvloedt en haar natuurlijk ondersteunt. Een vermindering daarvan werkt rimpels in de hand.

  • Speelt mijn levensstijl een rol?

Uw levensstijl heeft eveneens een aanzienlijke impact op het uitzicht en de gezondheid van uw huid. Stress - Slaaptekort - Blootstelling aan vervuiling of aan de zon - Alcohol - Tabak - Stuk voor stuk factoren die de gezondheid van uw huid bepalen.

  • Hoe kan ik rimpels behandelen?

Vertoont uw gelaat weinig rimpels? Dan kunt u kiezen voor een preventieve behandeling met cosmetica. Tal van crèmes en lotions beschermen uw huid tegen de zon. Ze hydrateren bovendien de opperste huidlaag en bestrijden vrije radicalen.
Hebt u fijne rimpels over het hele gelaat? Dan kunt u een chemische peeling of een behandeling met de Laser Genesis overwegen.
Deze behandelingen pakken het huidoppervlak in zijn geheel aan.
Voor meer uitgesproken rimpels en een zonbeschadigde huid met vlekken kan een behandeling met de resurfacing laser aangewezen zijn.
Bij huidverslapping is er de behandeling met Titan Laser voor huidversterking.
Als de rimpels dieper zijn, zal uw arts een chirurgische ingreep aanraden. In dat geval spreken we van een lifting.
Soms heeft uw gelaat enkele opvallende rimpels. Die kunnen worden opgevuld met injecteerbare implantaten of behandeld worden met BOTOX-injecties.
Soms is het gelaat bij het verouderen vooral stevigheid en volume verloren. Dan kunnen volume-fillers die dieper in de huid ingespoten worden het gelaat weer voller maken.

naar boven