huidziekten

contactallergie

spataders

PUVA/UVB therapie

fotodynamische therapie

ontharingslaser

vasculaire laser

rejuvenatie huidverjonging


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod

Laser Genesis

Behandeling van rimpels, grote poriën, huidtextuur en roodheid

Laser Genesis

Het Laser Genesis verschil

De Laser Genesis procedure maakt gebruik van een niet-invasieve lasertechnologie om veilig, discreet en effectief fjne lijntjes en rimpels, grote poriën, ongelijkmatige huidtextuur, diffuse roodheid en littekens te behandelen. U mag subtiele doch consistente resultaten verwachten na elke behandeling, zonder ongewenste neveneffecten of ongemakken. Laser Genesis is een comfortabele en zelfs relaxerende behandeling die uitgevoerd kan worden zonder het gebruik van verdovende gels of medicatie.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Laser Genesis patiënten getuigen van excellente resultaten op hun volledige gelaat en nek. Ook recente littekens op alle delen van het lichaam worden minder zichtbaar door de Laser Genesis procedure.

Wat is diffuse roodheid?

Diffuse roodheid is het optreden van algemene roodheid in het aangezicht. Dit wordt veroorzaakt door verwijde capillaire bloedvaten die deze algemene roodheid doen ontstaan. De meest voorkomende zones zijn de neus, voorhoofd en wangen. Diffuse roodheid wordt vaak geassocieerd met een aandoening die rosacea genoemd wordt. Laser Genesis zal deze verschijnselen onderdrukken zonder medicatie op een zachte manier.

Wat voelt u tijdens een Laser Genesis procedure?

Patiënten omschrijven de procedure vaak als relaxerend en therapeutisch. U voelt een zachte verwarmende laserstraal die over en weer op uw huid beweegt. U kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Voor buitenactiviteiten beschermt u uw huid met een zonnecrème met voldoende hoge bescherming.

Hoe werkt Laser Genesis?

Door de bovenste laag van de lederhuid langzaam op te warmen stimuleert de Laser Genesis procedure de aanmaak van nieuw collageen. De warmte heeft ook invloed op de verwijde capillaire bloedvaten om de diffuse roodheid te verminderen.

Wat mag ik verwachten vóór een behandeling?Laser Genesis

Er is geen gel, verdovende crème of speciale koeling vereist voor een Laser Genesis procedure. Vóór de behandeling moet alle make-up, dagcrèmes e.d. verwijderd worden en wordt de huid gereinigd. In sommige gevallen is het nodig de te behandelen zone eerst te scheren.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

De behandelingsresultaten zijn soms subtiel. Gemiddeld heeft men 4 tot 6 behandelingen nodig om optimale resultaten te bekomen. Elke patiënt is echter verschillend qua conditie van de huid en qua noden voor de behandelingen.

Wat zijn de mogelijke neveneffecten?

Hoewel de meeste patiënten weinig of geen neveneffecten ondervinden, is het meest voorkomende neveneffect een lichte roodheid die echter binnen een paar uur verdwenen is.

Welk soort textuurveranderingen mag u verwachten met Laser Genesis huidtherapie?

Over een reeks van 4 tot 5 behandelingen kan Laser Genesis zorgen voor het uitvlakken van ongelijkheden (ten gevolge van veroudering, zonbeschadiging of littekens) in uw huidtextuur. U zult een gladdere en glanzende huid verkrijgen met kleinere poriën en verminderde kleine oneffenheden. De individuele behandelingsresultaten zijn subtiel, maar het effect van meerdere behandelingen kan zeer opmerkelijk zijn.

naar boven