huidziekten

contactallergie

spataders

PUVA/UVB therapie

fotodynamische therapie

ontharingslaser

vasculaire laser

rejuvenatie huidverjonging


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod

Fillers.

Om uw rimpels weg te werken kunt u de rimpels opvullen met een injecteerbaar implantaat. U hebt de keuze tussen verschillende soorten injecteerbare implantaten:
• collageenimplantaten (Zyderm®, Zyplast®, Evolence®, …)
• hyaluronzuur (Hylaform®,  Hylatorm® Plus, Hylaform® Fineline, Hylaform® Lipp, Hylaform® Vital … )
• polymeren (Bioinblue™, Bio-Alcamid™, …)..
Deze verschillende technieken verbergen rimpeltjes aan de ogen en werken ontsierende littekens weg. Ze fleuren vermoeide oogwallen weer op, of maken komaf met opkomende en bestaande rimpels. Ook al te uitgesproken groeven tussen uw neus en mond strijken ze glad. Daarnaast hertekenen ze de harmonieuze ronde contouren van uw gelaat en geven ze uw lippen hun verleidelijke volle vormen terug.
Raadpleeg uw arts om te ontdekken welke techniek het best aan uw specifieke noden voldoet. Het implantaat wordt altijd ingespoten onder de huid, ongeacht de formule waarvoor u kiest. Daar vormt het een stabiel ‘kussentje’ dat een lichte druk naar boven uitoefent. Zo worden uw rimpels van onderen uit gladgestreken. Het resultaat? Uw huid ziet er weer jong en glad uit. In alle eenvoud en veiligheid.

ONTDEK EEN UITGEBREID GAMMA AAN PRODUCTEN

Waarom zijn er eigenlijk verschillende injecteerbare producten? Omdat uw gelaat uniek is. En omdat een bepaald product bij twee personen mogelijk een verschillend effect heeft. Eigenlijk is elk implantaat speciaal ontwikkeld voor een specifieke situatie. Wilt u zekerheid over de meest efficiënte formule? Praat erover met uw arts. Hij bepaalt de techniek en het product die het best geschikt zijn voor uw huid.  U krijgt zo de resultaten die u verwacht, in minder dan een uur tijd .

U denkt misschien dat de behandeling duur is? Fout! Uiteraard hangt de kostprijs af van het vereiste aantal inspuitingen en het product. Maar wees gerust: de betaalbare prijzen zullen u aangenaam verrassen.
Hebt u schrik van naalden? Geen paniek! De prik van de naald veroorzaakt hoogstens een licht pijngevoel. Afhankelijk van de zone waarde correctie wordt aangebracht en het product zal de behandelende arts u bovendien plaatselijke verdoving aanraden. Uw comfort primeert!

Bekijk hier enkele foto's van voor- en na behandeling.

naar boven