huidziekten

contactallergie

spataders

PUVA/UVB therapie

fotodynamische therapie

ontharingslaser

vasculaire laser

rejuvenatie huidverjonging


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod

Titan Laser

Huidverstrakking van gezicht, armen, buik en benen

Hoe werkt Titan?

Titan maakt gebruik van volkomen veilig infrarood licht om dieper gelegen structuren (diepe dermis) van de huid op te warmen.

Deze opwarming kan een onmiddellijke samenttrekking veroorzaken van de collageenvezels, wat resulteert in een strakkere huid. Gedurende de behandeling wordt het huidoppervlak (epidermis) beschermd door een continue koeling met het Titan handstuk. Na de behandeling ontstaat er nieuw collageen (neocollagenese) die resulteert in een verbetering van slappe huid, plooien en lijntjes.

Het Titan verschil.

Titan maakt gebruik van infrarode lichtenergie omdat dit zorgt voor een veel betere en meer uniforme energieverdeling in de diepe dermis in vergelijking met andere energiebronnen zoals RF (radiofrequentie).

Welke gebieden geven de beste reactie op een Titan procedure?

Vele patiënten werden reeds succesvol behandeld op verslapte huid op diverse plaatsen op het lichaam. In het bijzonder werd een goede reactie verkregen bij slappe huid langs de kaaklijn, onder de kin, op de buik en op bovenarmen.

Wie kan behandeld worden?

Vermits de Titan procedure een onderhuidse opwarming veroorzaakt, kan elk huidtype behandeld worden. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden komen in aanmerking voor een behandeling. Uw arts kan u advies geven of u een goede kandidaat bent voor een Titan behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Enkele patiënten hadden reeds goede resultaten met slechts één enkele behandeling. Normaal zijn echter twee tot drie behandelingen (tussenperiode van 4 to 6 weken) aanbevolen voor optimale resultaten.

Wat gebeurt er na de behandelingen?
Zijn er nevenwerkingen?

Onmiddellijk na de behandeling kan er wat lichte roodheid en een milde zwelling ontstaan in de behandelde zone. Beide verdwijnen na een paar uur.

Wanneer zie ik resultaten?

Sommige patiënten zien direct resultaat. Voor de meeste patiënten zullen de verbeteringen geleidelijk aan zichtbaar worden, gespreid over een periode van drie tot zes maanden. Dit is het gevolg van de langzame productie van collageen waardoor de huid geleidelijk aan verstrakt.

Wat voel ik tijdens de behandelingen?

Tijdens elke Titan puls voelt u een korte warmtesensatie die eindigt in een korte prikkel. De meeste patiënten verdragen de behandeling zonder enige pijnstilling.

Werd de Titan getest en officieel goedgekeurd?

De Titan behandeling werd zorgvuldig getest in klinieken over de hele wereld. De behandeling werd in Europa officieel goedgekeurd voor de behandeling van rimpels.

Printversie